Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                  

Érdi Kern Péter Kaktuszkör

 

 

            Tagsági feltételek:

 

 

- Minden - lehetőleg 18 évet betöltött - érdi vagy Érd közvetlen környezetében (Biatortbágy, Diósd, Nagytétény, Sóskút, Százhalombatta, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tárnok, Tököl, Törökbálint) lakó, tudatos (elhivatott) kaktuszkedvelő az Érdi Kern Péter Kaktuszkör (továbbiakban ÉKPK) tagja lehet, aki a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesületének ( továbbiakban MKOE) az éves tagsági díjat maradéktalanul megfizette. Továbbá minden MKOE tag is tagja, vagy tiszteletbeli tagja lehet az az országhatáron belül, vagy túl élő személy is, aki azonosulni tud az ÉKPK alábbi szellemíségével.  .  

Megjegyzés: A 18 éves alsó korhatár csak ajánlott, nem feltétlen korlátozó és kizáró tényező.

- Kiskorúak esetében írásos szülői beleegyezés szükséges. 10 éves kor alatt a tagság egyáltalán nem ajánlott.

- Aktív és személyes részvétel a kaktuszkör tevékenységében (évente legalább 4 alkalommal), előadások látogatása, gyűjtőtapasztalatok megbeszélése, gyűjteménylátogatás, kiállítás és vásár támogatása, honlap szerkesztése és/vagy hasznos információk honlapi megjelentetése, stb.

Megjegyzés: A fentebb felsorolt agglomeráción tűl lakó esetén a rendezvényeken való rendszeres személyes megjelenéstől eltekintünk.

- A demokratikus működés feltételeinek maradéktalan elfogadása, és az általánosan elvárható polgári erkölcsi normák betartása.

- Az MKOE-tagság feltétlen ajánlott, az esetleges hiánya azonban a programokon való rlszvétel alól nem kirekesztő tényező, de az ÉKPK célja, hogy az országosan szervezett kaktuszgyűjtést klubszerűen is népszerűsítse az MKOE égisze alatt. Az ország kaktusz- és egyéb pozsgásgyűjtőinek követendő példát mutasson, ily módon is emelve a honi gyűjtés kultúrájának színvonalát.                         

 

     MKOE Belépési Nyilatkozat               

 

Érd, 2010. október 25

 ÉKPK vezetősége